– En klar melding til våre tvilere

Jürgen Klopp var naturlig nok i storform etter 5-0-seieren over Watford på Anfield onsdag kveld.

28. feb 2019 kl 00.40 Tor Sandø

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener at hans spillere sendte ut en klinkende klar melding til sine tvilere da de spilte en ettertraktet 5-0-seier mot Watford på Anfield. Etter å ha slitt med å skape målsjanser i de siste kampene og hatt et eneste skudd på mål i siste kamp mot Manchester United, slo Liverpool knallhardt tilbake.

Watford ble knust 5-0 og seieren kunne vært betraktelig større.

Ett poengs ledelse

Etter 5-0 over Watford, beholdt Klopps lag sitt ett poengs forsprang på Manchester City, som på sin side slo West Ham 1-0 hjemme på Etihad. Klopp mener at hans spillere gjorde det klart at de røde har intensjoner om å være tittelutfordrere helt til sesongslutt.

– Guttene viste hvor mye de elsker dette spillet og denne situasjonen. Det var et viktig tegn. Alle vet hva som er sagt og skrevet om oss. Dette er selvfølgelig ikke riktig. Disse spillerne er fantastiske og de viste så mye lidenskap, sa Klopp ifølge avisa Independent.

Klopp så all mulig grunn til å skryte over spillerne sine.

– Mo (Salahs) kamp var fantastisk. Han var uspillbar gjennom nesten hele kampen. Sadio (Mané) scoret et briljant mål. Alle tre midtbanespillerne var fantastisk og begge midtstopperne fantastiske. Vi vinner 5-0, så man snakker ikke så mye om spillerne bakover på banen, men de hadde deres øyeblikk. Også Alisson var enorm. Og spillerne som kom inn som innbyttere kontrollerte kampen. Dette er en virkelig god kveld for oss og guttene fortjener all den ros og ære de kan få for dette resultatet. Dette er en veldig spesiell kveld.

Både liverpool.no og flere andre aviser og nettsteder hadde høyreback Trent Alexander-Arnold som kampens beste spiller, med sine tre assists. Manager Klopp fant også god grunn til å rose en spiller som har vært kritisert for noen av sine kamper de seneste ukene.

– Alle innleggene hans var fantastiske. I siste kamp mot Watford scoret han på et fantastisk frispark. Jeg kan ikke huske sist gang han fikk et hattrick av assists, sa Liverpool-manageren etter kampslutt på Anfield.

– Vi ønsker å bruke vår styrke og ferdigheter, men alle kampene lever sine egne liv. Det er forskjeller på alle kampene. Watford er forandret og du må alltid forberede deg til kampene på ulike måter alt etter hvem du møter, sa Klopp.

Han fant også grunn til å trekke fram sin forsvarssjef, Virgil van Dijk. Den nederlandske midtstopperen ble tomålsscorer på slutten og med det forsterket Liverpool-managerens poeng med et stort varsel til alle om at Liverpool blir å regne med i tittelkampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]