Gomez må operere

Midtstopperen håper å være tilbake på banen igjen denne sesongen.

4. feb 2019 kl 11.05 Arild Skjæveland

Liverpool FC bekrefter i dag at Joe Gomez må gjennom en ny operasjon etter beinbruddet han fikk mot Burnley i desember.

Midtstopperen taklet hardt av Ben Mee, og sendt rett i reklameskiltene. Det var ventet at han ville være tilbake på banen i januar eller februar, men rehabiliteringen har ikke gått slik som klubben håpet, og nå blir det en ny periode på sidelinjen for den talentfulle midtstopperen.

Gomez drar i dag til London for å bli operert.

– Veldig synd

Jürgen Klopp mener at 21-åringen er for verdifull til at en kan risikere noe med å ikke operere igjen.

– Det er en nedtur for gutten og for oss, for før skaden så han så fantastisk ut. Han er for verdifull til å ta noen risk med både nå og for fremtiden, så vi må få dette gjort og så kommer han tilbake når han er klar, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

BRUDD:
BRUDD:  Joe Gomez har et brudd i venstrebeinet.

– Innstillingen hans i rehabiliteringsperioden har vært fantastisk, men det har ikke grodd slik vi skulle ønske, så vi må gjøre dette inngrepet, så vil han komme tilbake.

Håper å spille igjen denne sesongen

Det gjenstår 14 ligakamper og minst to kamper i Champions League denne sesongen. Forsvareren håper at han er tilbake på banen igjen før sesongen er over.

– Det er tøft å svelge at jeg skal være ute lenger enn vi først hadde håpet på, men det er en del av fotballen. Det var en skade som kom som følge av en duell, slik som nesten alle skadene jeg har hatt i karrieren, så jeg vet at det jeg er klar igjen så fort den er leget, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

– Det tøffeste er å ikke kunne være med og hjelpe laget, med å bidra på banen. Det er viktig å komme tilbake helt klar, og denne operasjonen vil hjelpe med det. Mitt eneste fokus er å være tilbake for Liverpool så snart som mulig, og jeg kan love supporterne at jeg vil jobbe hardt hver dag for det.

Liverpool FC vil ikke sette noe tidsperspektiv på når Gomez er tilbake, men ifølge Neil Jones i Goal.com håper stopperen å kunne spille igjen denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]