Javi Gracia har en tilnærmet skadefri tropp

Bare to spillere er utilgjengelige for Watford.

25. feb 2019 kl 19.01 Einar Kvande

Bare to av Watfords 26 spillere er utilgjengelige når gultrøyene gjester Anfield onsdag kveld, etter at manager Javi Gracia bekreftet at Watford ikke fikk noen nye skader i seieren over Cardiff i helgen.

Gracia ga sine spillere fri på lørdag, men Watford-troppen trente søndag morgen.

– For øyeblikket har vi bare Kiko som ikke er fysisk god nok forfatning. Han er tilbake i trening med laget, men er ikke i god nok form ennå. Han trenger mer tid til å komme i god forfatning igjen, men han er den eneste spilleren som ikke er 100 % foran neste kamp, siteres Gracia av Watfords offisielle nettside.

Han sikter da til forsvarsspilleren Kiko Femenia.

Holebas suspendert

I tillegg til Femenia må Gracia klare seg uten en annen forsvarsspiller også. José Holebas er nemlig suspendert.

Kjente navn som Christian Kabasele, Adalberto Penaranda, Nathaniel Chalobah, Isaac Success og Sebastian Prödl sliter for tiden med å komme med i Watfords 18-mannstropp.

– Vi spilte en god kamp mot Cardiff, hvor vi gjorde fem mål og tok tre poeng.

God form

5-1 seieren i Wales fredag kveld har gitt Gracia blod på tann foran kampen på Anfield. Gultrøyene vant også de to kampene før det. Begge 1-0 seiere over henholdsvis Queens Park Rangers i FA-cupen og Everton i ligaen.

– Vi er i god form og har selvtillit foran neste kamp. Men på den annen side vet vi at vi skal møte Liverpool på bortebane, og det er veldig, veldig krevende. Vi skal forsøke å være klare til å ta opp kampen med dem, gjøre vårt beste, og dermed har vi muligheten til å få et godt resultat, sier Watford-manageren.

Watford stilte med følgende lag mot Cardiff fredag kveld: Foster, Janmaat, Mariappa, Cathcart, Masina, Hughes, Doucoure, Capoue (Cleverley 79), Pereyra (Quina 71), Deulofeu (Gray 86), Deeney.

Ubenyttede reserver: Gomes, Britos, Sema, Navarro.

Liverpool - Watford spilles på Anfield onsdag 27. februar klokken 21.00, og sendes kun i opptak på TV 2 Sport Premium 2 klokken 23.05.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]