– Kan bli et viktig poeng ved sesongslutt

Etter en målløs kamp på Old Trafford ser James Milner positivt på det ene poenget.

24. feb 2019 kl 17.42 Odd Sindre Tonning

Manchester United måtte gjøre tre bytter før pause, mens Roberto Firmino ble tvunget til å gå av banen med skade for et Liverpool-lag som bare hadde en avslutning på mål gjennom hele kampen. James Milner er fornøyd med null baklengs, men innrømmer at Liverpool må jobbe med å skape flere sjanser.

– Dette er ikke noe enkelt sted å besøke. Vi ønsker å vinne hver kamp vi spiller, noe vi vet vi kan gjøre, så når vi ikke gjør det er det naturligvis skuffende. Men vi holder buret rent, og det er bra, sa Milner etter kampen.

For dårlig bevegelse på ball

– Vi må se hvor vi kan forbedre oss. Vi sliter mot lag som spiller lavt, og må jobbe med dette og å skape flere sjanser i løpet av kampene.

Det var et Liverpool som slet med å skape store farligheter mot et godt organisert Manchester United. Milner peker på bevegelsene som noe av grunnen til dette.

– Vi hadde ikke god nok bevegelse på ball eller spillere. Vi klarte ikke å åpne dem slik vi ønsker. Med de spillerne vi har, så ønsker vi å skape mer.

– Det er skuffende å ikke vinne, men forhåpentligvis kan vi se på dette som et viktig poeng når sesongen er over. Dette kan bli et viktig poeng ved sesongslutt.

Etter poenget mot Manchester United har Liverpool klatret forbi Manchester City på tabellen, og topper nok en gang Premier League med elleve ligakamper igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]