Kjemper mot klokken for å rekke Liverpool-kampen

Martial og Lingard kan likevel bli klare til søndagens storkamp på Old Trafford.

20. feb 2019 kl 17.18 Hans Christian Boge-Fredriksen

Både Anthony Martial og Jesse Lingard måtte ut med muskelskader i pausen da Manchester United tapte 2-0 for PSG i Champions League forrige for litt over en uke siden.

Begge spillerne mistet kampen mot Chelsea i helgen, og så ut til også å måtte stå over mot Liverpool.

– Jeg tror Martial og Lingard er ute i 2-3 uker. Det er slik det ser ut nå, sa Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

På treningsfeltet

Nå kan det virke som at duoen muligens kan rekke kampen mot Liverpool likevel. Martial og Lingard var begge på Manchester United sitt treningsfelt i dag, melder Manchester Evening News.

Det er ikke forventet at Solskjær vil uttale seg om situasjonen til de to spillerne før på pressekonferansen hans på fredag.

Selv om de to spillerne ble sett på vei til treningsfeltet kan det hende at det kun var for rehabilitering, så man bør ikke ta noe mer for mye sikkerhet enda.

Viktige spillere

Etter at Solskjær tok over etter tapet for Liverpool i desember, har Manchester United spilt ni kamper i Premier League. Av disse kampene har Martial og Lingard vært innvolvert i henholdsvis sju og åtte kamper.

Duoen har produsert ni målpoeng på like mange kamper. Manchester United vil altså miste en viktig offensiv dimensjon dersom de to mister kampen mot Liverpool.

I mandagens FA-cup kamp mot Chelsea, som Manchester United vant 2-0 på Stamford Bridge, spilte Ander Herrera en meget god kamp i skadefraværet til Martial og Lingard.

– Hans energi og utholdenhet er avgjørende for oss. Det er hvorfor han spiller så å si hver eneste kamp, sa Solskjær etter kampen.

Herrera har startet samtlige av kampene for Solskjærs United, med unntak av kampen mot Burnley da det ble roterte mye på laget. Mot Chelsea scoret han kampens første av to mål.

– Han har masse energi, han kan dekke høyre side, han løper fremover. I kveld kan du ikke bare hylle en, det er elleve spillere, pluss innbyttere, men Ander har vært fantastisk, sa Solskjær.

Søndagens gigantoppgjør kan du se på både TV2 Sport Premium og TV2 Sport1 med avspark 15.05.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]