Vi fulgte pressekonferansenBare Lovren, Gomez, Ox og Brewster er ute

Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse på Melwood.

22. feb 2019 kl 11.48 Arild Skjæveland

Liverpool vil ta tilbake tabelltoppen med poeng i bortekampen mot Manchester United på søndag. Jürgen Klopp skal i dag holde sin pressekonferanse.

Den starter kl. 12.00. Du kan se den i videovinduet over, eller lese hva manageren sier nedover i denne artikkelen.

Straffen fra FA

Jürgen Klopp er bøtelagt 45.000 pund etter kommentarene sine om dommeren.

– Jeg vil ikke kommentere det, for jeg vet at kommentarer er ganske dyrt!

– Det er andre gang jeg blir bøtelagt for noe slikt. I Tyskland skjedde det oftere, men da var jeg yngre. Jeg skal lære, jeg skal lære. Ingen problem.

Om Fabinho

– Det er strålende å ha ham som et alternativ i begge posisjoner. Han er en midtbanespiller, men kan spille midtstopper, og gjør han til en uvurderlig spiller for oss. Vi visste i fjor at vi kom til å miste Emre Can, som har en lignende profil. Så det var alltid planen.

– Vi trodde ikke at vi kom til å måtte bruke ham der. Vi får se hva som skjer i fremtiden, men han er midtbanespiller.

Om United

– Det er en stor kamp. Vi vet at det blir vanskelig. De er inne i en god periode. De er fysisk sterke. Forsvarer seg bra, angriper bra. De to målene de scoret mot Chelsea var veldig bra.

– United scoret to strålende mål og er fulle av selvtillit. Det er klart. Vi vil dra dit, være så godt forberedt vi kan være, og gjøre alt vi kan for å få et resultat der.

– Det er åpent frem til dommeren blåser av.

– Alt jeg sier om United nå vil skrives som at jeg sier noe negativt om José Mourinho.

– Siden Ole kom har nesten alt endret seg. Du ser den Pogba som de kjøpte, Herrera er i god form. Det ser ut som at de har funnet en løsning. Et annerledes lag, en annerledes stil, men de er fortsatt United.

– De kan fortsatt forsvare seg dypt, presse høyt. De har alle verktøyene.

Om historien mellom lagene

– Vi kan ikke gjøre kampen større enn den er akkurat nå.

Søndagens oppgave

– Vi kan ikke gjøre kampen større. Vi må bare gjøre det beste vi kan. Jeg vet hva dere tenker - at det er den beste tiden for kampen for dem og den verste for oss, men det er ikke som at vi drar dit svake. Vi er et ganske godt organisert fotballag.

Van Dijk er tilbake

– Det viktigste var at vi ikke savnet ham så mye som folk forventet, fordi vi forsvarte oss sammen. Det gjorde livet lettere for Matip og Fabinho.

– Det er godt å ha ham tilbake. For første gang på veldig lang tid har vi hatt sjanse til å ta avgjørelser på hvem vi skal bruke i forsvar og på midtbanen.

– På grunn av Bayern-kampen har vi hatt restitusjonsøkter. Nå har vi to økter for å forberede oss til kampen, og jeg ser virkelig frem til det.

Skadesituasjonen

– Dejan Lovren er ikke med. Gomez er ikke med, resten er stort sett i trening. Oxlade-Chamberlain er litt med, men ikke klar til å spille. Brewster det samme.

– Jeg har blitt så vant med at folk er syke, så jeg er litt nervøs, men til nå har eg ikke hørt noe.

Om Ole Gunnar Solskjær som United-sjef

– Alle trenger litt flaks i sin karriere. Da jeg gikk fra Mainz til Dortmund sa folk at jeg ikke hadde nok erfaring fra toppnivå. Dersom du får sjansen må du ta den. Han har vist alt du trenger sammen med trenerne sine.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 15.05 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]