Lovren taper kampen om å bli frisk til Bayern

Det hevdes at benkplass er det beste Dejan Lovren kan håpe på når Jürgen Klopp skal finne en erstatter for Virgil van Dijk.

18. feb 2019 kl 11.58 Torbjørn Flatin

Forsvarskjempen Virgil van Dijk er suspendert til det første møtet med Bayern München i åttendelsfinalen i Champions League. Med Joe Gomez og Dejan Lovren ute med skader skaper det hodebry for Jürgen Klopp.

Lovren ble sist uke sendt til sitt hjemlige Kroatia, istedenfor å være med den øvrige førstelagstroppen på treningsleir i Marbella, for å undersøkes og gjennomføre spesialtrening med en spesialist i hjemlandet.

Benkplass?

Ifølge David Maddock i Daily Mirror har ikke Lovren trent med de andre spillerne etter at han kom tilbake til Liverpool. Avisen hevder at det kan være en liten mulighet for at Jürgen Klopp gir Dejan Lovren en benkplass til kampen mot Bayern München.

Spill fra start virker uaktuelt og Klopp har da også tidligere gjort det klart at man har forberedt seg til kampen i Champions League med det utgangspunktet at Dejan Lovren ikke blir klar.

Oppklaring fra Klopp

Høyst sannsynlig vil nå Fabinho trekkes ned som midtstopper, slik han ble gjort tidligere mot Wolves i FA-Cupen og Brighton i Premier League. Mirror tror 17-årige Ki-Jana Hoever, som gjorde en meget lovende debut i den nevnte kampen mot Wolves, er nestemann på listen og trolig sitter på benken.

Utover Gomez og Lovren er det ventet at Jürgen Klopp vil gi positive skademeldinger under sin pressekonferanse på Anfield kl 13.00, og melde at Liverpool nå nærmer seg å ha en skadefri tropp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]