Nå må Matip og van Dijk holde seg friskeGomez må kanskje ha ny operasjon - Lovren slo opp igjen skaden

Kritisk på midtstopperplass for Klopp og Liverpool.

1. feb 2019 kl 23.47 Arild Skjæveland

På fredagens pressekonferanse sa Jürgen Klopp at det ikke var realistisk at Joe Gomez ville bli spilleklar til møtet med Bayern München 19. februar.

Etter de første prognosene skulle midtstopperen allerede vært tilbake i trening, og være spilleklar igjen i slutten av januar eller tidlig februar. Nå ser det ut til å bli et lengre skadeopphold for 21-åringen.

Gomez har vært hos en spesialist, og må tilbake for å besøke spesialisten for å finne ut om en ny operasjon er nødvendig, rapporterer Andy Hunter i The Guardian.

SKADET:
SKADET:  Joe Gomez har et beinbrudd i venstrefoten.

Spilleren pådro seg et beinbrudd da han ble taklet inn i reklameskiltene mot Burnley.

– Det går ikke akkurat slik som vi ønsker, og slik er det. Han trenger mer tid. Vi får se hvordan vi gjør det. Det var ganger da vi trodde vi kunne gjøre det ene eller andre, men nå vil det ta tid. Vi kan ikke si mer enn det, svarte Klopp på spørsmål.

– Jeg vet ikke. Vi får se – det er mulig, sannsynlig, svarte Klopp på spørsmål om operasjon.

Lovren hamstringskadet igjen

Dejan Lovren har slått opp hamstringskaden sin, og kommer til å miste kampen mot West Ham på mandag, rapporterer Hunter.

Kroaten pådro seg hamstringskaden mot Wolverhampton i FA cupen tidlig i januar. Han var ikke i troppen mot Brighton eller Crystal Palace, men var på benken mot Leicester.

Midtstopperen har kun spilt ni ligakamper denne sesongen. Da blir det igjen Joel Matip og Virgil van Dijk i midtforsvaret mot West Ham, og trolig i kampene fremover.

MÅTTE UT:
MÅTTE UT:  Dejan Lovren ble hamstringskadet mot Wolverhampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]