Storkjøp og utbygging vil ikke hindre sommerhandling

Administrerende direktør i Liverpool FC lover at full fokus vil bli holdt på stadig å styrke laget til Jürgen Klopp.

24. feb 2019 kl 11.08 Torbjørn Flatin

Liverpool kunne tidligere denne vinteren melde om rekordomsetning og rekordoverskudd.

Det var imidlertid tall som ikke inneholdt kjøp av Alisson, Keita, Fabinho og Shaqiri, til tonene av drøyt £170M. Det er også velkjent at klubben har en bygget en flott ny Main Stand til £200M og det vil koste antatte £50M å bringe senior- og junioravdelingen sammen til et fornyet anlegg i Kirkby.

Administrerende direktør Billy Hogan avviser imidlertid at det vil begrense muligheten til Jürgen Klopp for å styrke stallen ytterligere i sommer.

Fokus på det sportslige

- Fra vårt ståsted er betydelige beløp brukt til investeringer av anlegg en indikasjon på hvor vi er som en klubb, både på og utenfor banen, sier Hogan.

- Hva du ser er for oss en fortsettelse av hva som skjer ute på banen og forsterkninger av spillerstallen.

- Vårt fokus vil alltid være å gi Jürgen og de som har ansvaret for det sportslige en posisjon hvor de kan konkurrere på det høyeste nivået.


Vil vinne

- Vi har aldri lagt skjul på at vi ønsker å vinne og at Liverpool er en klubb som skal vinne trofeer. Vi ønsker å bringe klubben tilbake dit.

- Det vil være fantastisk om vi oppnådde det, det å få suksess og vinne titler er også svært viktig for den kommersielle driften av klubben.

Anfield Road End

Bill Hogan er også optimistisk angående fornyelse og utvidelse av Anfield Road End, som vil bringe kapasiteten på Anfield opp mot 60.000 sitteplasser, og antyder at det vil bli neste store prosjekt.

- Vi har alltid sagt at det vil bli en mulighet til å se på Anfield Road for ytterligere utvidelse. Vi fortsetter med å se på det og hvilke muligheter dette kan gi oss.

- Vi ønsker å gjøre best mulig arbeid for klubben og vil vurdere alle sider før vi tar en endelig avgjørelse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]