Endelig gode nyheter på skadefrontenViktige spillere tilbake i full trening

Jürgen Klopp kan ha tre sentrale spillere tilbake mot Bournemouth.

7. feb 2019 kl 19.39 Arild Skjæveland

Endelig gode nyheter på skadefronten for Liverpool.

Etter tre uker på sidelinjen er Trent Alexander-Arnold endelig tilbake i full trening sammen med lagkameratene etter kneskaden han fikk mot Brighton. Han har stått over de siste kampene, men bør nå være aktuell for lørdagens kamp mot Bournemouth.

Jordan Henderson og Gini Wijnaldum var også tilbake på treningsfeltet etter å ha stått over mot West Ham. På tirsdag ble det meldt at begge var usikre før lørdag - men med disse bildene kan det se ut som begge er klare for lørdag.

Se galleri fra Melwood øverst i artikkelen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]