Bildeglimt fra Marbella:Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

15. feb 2019 kl 21.55 Odd Sindre Tonning

Liverpools spillere og trenere har nå forlatt Marbella, der de har tilbrakt de siste dagene på en treningsleir i forberedelsene til Champions League kampen mot Bayern München. Her har også mange av Liverpools unge talenter, som Adam Lewis, Curtis Jones og Ben Woodburn fått prøve seg mot spillere som Andrew Robertson, Virgil van Dijk og Mohamed Salah.

Liverpool har også fått oppløftende nyheter gjennom denne treningssamlingen, da Rhian Brewster og Alex Oxlade-Chamberlain har tatt ytterligere steg i sin rehabiliterings-fase, mens Fabinho, James Milner og Gini Wijnaldum også er tilbake i trening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]