Jamie Carragher– Ikke imponert over byttene

Sky Sports-eksperten mener Jürgen Klopp burde ha satset mer for å vinne kampen.

3. mar 2019 kl 20.16 Arild Skjæveland

Det endte 0-0 mellom Liverpool og Everton på Goodison Park søndag kveld. Det var en jevnspilt kamp der de helrøde hadde de største sjansene uten å kunne ta dem.

Like etter timen var spilt gjorde Jürgen Klopp to bytter. Han byttet ut Divock Origi og Gini Wijnaldum, og satte inn Roberto Firmino og James Milner.

– Jeg føler at han burde gjort større endringer og hatt en større offensiv trussel med byttene de gjorde etter en time spilt, sa Jamie Carragher i Sky Sports-studio etter kampen.

– Du ser på det og tenker «kunne de vært mer offensive med byttene de gjør?». Det får vi bare svar på når sesongen er over

To poeng tapt

Milner hadde ikke noe godt innhopp. «Carra» savnet en taktisk forandring.

– Når du setter inn Firmino - bruk ham som nummer 10 og spill med to defensive midtbanespillere. Heller enn å ha tre sentrale midtbanespillere, spill en bak Evertons midtbane. Selv da Lallana kom inn ble han en del av treeren på midten, sier klubblegenden som var Everton-supporter da han vokste opp.

Resultatet gjør at Manchester City nå er tilbake i førersetet, ett poeng foran Liverpool med ni kamper igjen av Premier League-sesongen.

– Liverpool har tapt én kamp denne sesongen. Jeg spilte i en sesong der vi kun tapte to kamper men likevel ikke vant ligaen. Det betyr ikke noe hvor mange kamper du taper - det er poeng som er tap. Disse poengene er livsviktig for øyeblikket, sier han.

Liverpools neste kamp er neste søndag, når Burnley kommer til Anfield kl. 13.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]