Klopp om sommerens overgangsplaner

– Ikke behov for de samme summene som i fjor, sier Jürgen Klopp.

16. mar 2019 kl 00.13 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp tror ikke Liverpool kommer til å bruke i nærheten av de samme summene denne sommeren, som klubben gjorde sist sommer da klubben brukte 170 millioner pund på å sikre seg Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Alisson Becker.

– Det er helt sikkert ikke behov for å være på det nivået, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Jeg vil ikke snakke i detalj om hva vi vil gjøre, men jeg tror ikke dette er et lag der vi nå trenger å bruke de store summene.

Oppsplitting har vært et problem

Klopp virker mer bestemt på at utviklingen skal skje ved enda bedre samarbeid mellom spillerne han har nå.

– Den beste måten å gjøre det på er å samle en gruppe spillere, prøve å utvikle dem sammen og så holde sammen en stund.

– Det har kanskje vært det største problemet i Liverpool det siste tiåret. Når de hadde et godt lag etter en sesong, forsvant spillere over hele verden. Det vil garantert ikke skje denne sesongen, lover han.

James Pearce, som har skrevet artikkelen, mener det ikke vil bli en situasjon i sommer der noen av de store profilene forsvinner, slik som man fikk med Philippe Coutinho i januar i fjor.

Men han påpeker at det vil være behov for å erstatte Daniel Sturridge og Alberto Moreno, som begge ser ut til å forlate klubben når kontraktene deres går ut.

Roberto Firmino, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Sadio Mane, Joe Gomez, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold har på sin side alle signert nye kontrakter de siste tolv månedene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]