Slik har Klopp og spillerne brukt pausen

«You Will Never Walk Alone», skrev Mohamed Salah i sanden.

25. mar 2019 kl 17.03 Arve Vassbotten

Det omtales gjerne som landslagspausen, men for mange er det langt ifra noen hvileperiode selv om klubbfotballen tar en pause.

I Liverpools tropp er det likevel også flere spillere som har fått mulighet til å få seg en pust i bakken den siste uka.

Siden Egypt allerede er kvalifisert for Afrikamesterskapet som vertsnasjon har Mohamed Salah fått stå over kampene mot Niger og Nigeria.

Fra ferie på en vakker strand, postet egypteren bilde der han hadde skrevet «You Will Never Walk Alone» i sanden.

I likhet med Mohamed Salah, har også James Milner og Jürgen Klopp vært på tur til Dubai.

33 år gamle Milner har ikke ligget på latsiden i varmen. Han har vist bilder av at han har løpt, trent styrke og spilt golf.

Jürgen Klopp kom ifølge Liverpool Echo hjem igjen på søndag, for å starte forberedelsene til Tottenham-kampen neste helg.

Leste «How to be a footballer»

Adam Lallana har slappet av ved bassengkanten, og har lagt ut bilde av litteraturen han har valgt. Det ble biografien til Peter Crouch: «How to be a footballer». Men også han har vært på stranda.

Alberto Morenos besøk til Roma, der han blant annet besøkte Lucas Leiva, satte ny fart i ryktene om at han er på vei til Lazio. Morenos kontrakt går ut til sommeren, og han kan derfor fritt snakke med andre klubber.

Ble igjen på Melwood

To som ikke har oppsøkt varmen er Alex Oxlade-Chamberlain og Joe Gomez.

Begge skal etter planen være tilbake i full trening etter landslagspausen, og de har tilbragt tid på Melwood for å komme tilbake i form.

Også de har postet videoer på Instagram-stories fra uka som har gått.

Noen fortsatt på landslagsoppdrag

Nå er de fleste Liverpool-spillerne på vei tilbake til trening med klubben, men fortsatt gjenstår det noen landskamper.

Mandag skal Jordan Henderson muligens i aksjon når England møter Montenegro borte klokka 20.45. Kampen sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Tirsdag møtes Tsjekkia og Brasil i privatlandskamp. Der er Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino aktuelle. Sadio Manés Senegal skal også møte Mali.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]