Carra vurderer mulighetene mot Porto

Jamie Carragher om Liverpools lagoppstilling og sjansene i Portugal og eventuelt videre i Champions League.

16. apr 2019 kl 19.24 Torbjørn Flatin

- Jeg forventer a Liverpool går videre, men 2-0 er en type resultat som gjør at Klopp ikke kan ta noen sjanser med sitt laguttak, sier Jamie Carragher i et intervju med Liverpool Echo.

- Du må stille med ditt beste lag og utføre jobben. Dersom ledelsen hadde vært med tre eller fire mål fra Anfield kunne du kanskje ha vurdert å hvilke et par-tre spillere. Det er også brukbart med tid til kampen mot Cardiff på søndag.

Ikke redd for noen

Carra frykter uansett ikke den motstanden Liverpool vil møte i Europa.

- Det er klart du skal ha respekt for hva du møter men Liverpool har vist gjennom å komme til finalen i fjor, og at de er med i sluttrundene i år, at de er på høyde med hva det skal være i Europa, sier den tidligere midtstopperen.

- Det dreier seg om det laget som er best der og da. Hvorvidt det er United eller Barcelona som venter dersom en går videre, det vil bli et tøff og tett semifinale, uansett.

Bedre defensivt

Scouseren mener at Liverpool nå har et bedre lag enn sist de røde kjempet om ligatittelen, i 2013/14.

- Dette er et bedre lag. Laget for fem år siden hadde store individualister, som de tre på topp i Luis Suarez, Daniel Sturridge og Raheem Sterling. De tre framme kan sammenlignes med det, hvis de ikke er bedre.

- Det er ingen tvil om at dette laget er mye bedre defensivt. Det er kanskje ikke like spennende å se på, men det er mye mer stabilt og sterkere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]