Det var usikkert om Firmino kunne spille

Brasilianeren hadde problemer med ankelen.

6. apr 2019 kl 08.23 Arild Skjæveland

Roberto Firmino ble svært viktig både offensivt og defensivt i gårsdagens ekstremt viktige seier på St. Mary’s. Brasilianeren var nede og ryddet opp i egen boks gang på gang på farlige dødballsituasjoner imot, og sto bak Jordan Hendersons 3-1 scoring som punkterte kampen.

Etter kampen fortalte Jürgen Klopp at det hadde vært usikkerhet rundt brasilianerens helse foran dette oppgjøret.

– Det var et supert mål fra Mo, etter et supert raid. Bobby er så viktig med det løpet han tar. Det var rett før han ikke spilte, for ankelen var ikke bra. En fantastisk avslutning, sa Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo, da han snakket om Mohamed Salahs 2-1 scoring.

Firmino tråkket over mot Manchester United for snart seks uker, men det er uklart om det er den ankelen brasilianeren har slitt med.

Forklarer byttet av Trent Alexander-Arnold

Få ville ha forventet at høyrebacken var en av dem som skulle av da Jordan Henderson og James Milner sto klare til å komme inn i andreomgang. Klopp forklarer hvorfor han tok av Alexander-Arnold.

– Gutten har har spilt så mange kamper for Liverpool, og 98 prosent av disse kampene har vært strålende - men i kveld var åpenbart ikke en av de kampene, sa Klopp.

– Det er ikke noe problem, men vi hadde et alternativ med «Milly», og det er grunnen til at vi gjorde det. Det var det samme med Gini. Dersom du har alternativer, må du bruke dem. Guttene ga alt, 100 prosent, og vi trenger Trent. Han har avgjort kamper. Nå kan guttene få litt behandling, så kan vi gå på igjen.

Liverpools neste kamp er hjemme mot Porto. Den kampen spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1 / TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]