Innrømmer interesse for Wolverhampton-spiller

Liverpools assistentmanager snakker varmt om Wolves sin midtbanespiller.

10. apr 2019 kl 14.44 Arild Skjæveland

Ruben Neves har vært strålende etter at han kom til Wolverhampton fra Porto sommeren 2017. 22-åringen var linket til en rekke storklubber, og det var en stor overraskelse at han endte på Molineux - men med kinesiske penger og et nært forhold med hans agent Jorge Mendes endte det slik.

I Championship scoret han seks mål fra en dyp midtbaneposisjon da Wolves tok 99 poeng og vant den nest øverste divisjonen suverent. Denne sesongen har han vist at Premier League er et nivå han mestrer bra. Spillet hans handler ikke først og fremst om å score eller sette opp mål, men han har fire mål og tre målgivende på 34 kamper i liga og FA cup.

Wolverhampton kjøpte midtbanespilleren for £15,8 millioner. Da han ble linket til Manchester City i vinter var det snakk om en overgangssum på 100 millioner pund.

Innrømmer interesse

Liverpools assistentmanager Pep Lijnders kjenner godt til Neves etter sine år i Porto. Han har gjort et intervju med den portugisiske avisen O Jogo, og ble spurt om midtbanespilleren.

– Jeg kjenner ham veldig godt. Ambisjonene hans, lidenskapen hans for spillet og hvor profesjonell han er. Jeg vet hva han bidrar med for et lag, og slike spillere vil alltid interessere oss, sier nederlenderen ifølge Sky Sports.

– Jeg så det igjen da jeg så ham for Wolves. Jeg så teknikken, og hvor profesjonell han var. Jeg så igjen den spilleren fra 2013-14 sesongen jeg kjenner.

Neves har fire år igjen av sin kontrakt med Wolverhampton. Liverpool møter Wolves på Anfield i siste serierunde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]