– Vi er bare halvveis, og skal gjøre alt det vi kan på Dragao

Misnøye med VAR-avgjørelsene i Porto-leiren.

10. apr 2019 kl 08.49 Arild Skjæveland

FC Porto tapte 2-0 på Anfield tirsdag kveld, men hadde noen sjanser til å få med seg et viktig bortemål til returoppgjøret på Estadio do Dragao neste onsdag.

Manager Sergio Conceicao sier at resultatet var fortjent - men har på ingen måte gitt opp.

– Vi bommet på mål, så det var fortjent. Vi er halvveis i disse 180 minuttene, og har 90 minutter igjen på Dragao hvor vi skal prøve å komme ta oss videre. Jeg vil komme med en appell til alle supporterne våre, slik at atmosfæren blir den samme som den vi hadde mot AS Roma. Vi vil gjøre alt for å gå videre, sier han etter kampen ifølge Portos offisielle twitterkonto.

Alex Telles mener kampen mot Roma i forrige runde, der de tapte 2-1 på bortebane men snudde det etter ekstraomganger i Portugal, viser at det er mulig.

– Dette var ikke resultatet vi ønsket, men vi har vist at vi er sterke, mot et sterkt hjemmelag. Vi er fortsatt i live. I forrige runde klarte vi å snu det på hjemmebane, sier Telles.

Misfornøyd med dommeravgjørelser

Ingen har spilt flere kamper i Champions League enn Iker Casillas. 37-åringen måtte plukke to baller ut av sitt eget nett på Anfield tirsdag kveld.

Etter kampen postet han bilder av to situasjoner der han tydeligvis var misfornøyd med dommerstanden og VAR på Anfield. Det første var av Mohamed Salahs stempling på Danilo, der egypteren ikke fikk kort, og den andre var av handssituasjonen med Trent Alexander-Arnold som ble sjekket ut på VAR men hvor det ikke ble dømt straffespark.

– Jeg er 100 prosent optimistisk. Med tanke på resultatet i åttendedelsfinalen i Champions League kan vi ikke tenke at vi er utslått. Neste kamp er på Dragao, og vi vil kjempe for å komme oss til semifinalene. Takk til Porto-supporterne for støtten i Liverpool, twitret veteranen.

Óliver er en annen som mener dette kan bli snudd i Porto.

– Vi fortjente å score et mål, og da ville resultatet ha vært bedre, men vi har alltid troen, sier spanjolen.

Porto - Liverpool spilles onsdag 17. april kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]