«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

19. mai 2019 kl 14.33 Torbjørn Flatin

Under en podcast med BBC Radio 5, uttalte Guillem Balague følgende om Liverpool og mulig interesse for Matthijs de Ligt: «de har snakket med ham».

Balague er en spansk journalist som i mange år hadde base i Liverpool og fortsatt dekker han engelsk fotball for store aviser og fjernsynsstasjoner.

Ettertraktet

19-årige Matthijs de Ligt er kaptein på et Ajax som nylig spilte semifinalen i Champions League, og ble ligamester i Nederland. Han er også partner til Virgil van Dijk på landslaget.

En må kunne hevde at den elegante lysluggen er verdens mest ettertraktede unge forsvarsspiller pr. i dag og at de fleste toppklubber ville være interessert i å grave dypt i pengeskrinet for å sikre seg ham før neste sesong.

Barcelona har virket å være en favoritt til å sikre seg spilleren, men det har vært antydninger om at det ikke er så nærme en mulig overgang som en først kunne tro. Manchester United skal være interessert, men ventes å være ikke aktuelt. Med exit for Vincent Kompany vil det trolig også spekuleres i om Manchester City snart kommer på banen.

Dersom Liverpool og Jürgen Klopp skulle lykkes med å hente de Ligt må det vurderes som et kupp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]