Spilleren «alle» ønsker i sommer

Liverpools mest ettertraktede talent verdsettes til 25 millioner pund, ifølge Sky.

22. mai 2019 kl 18.51 Marius Rabben

Den glimrende sesongen han har hatt på utlån for Derby County i Championship gjør at en rekke klubber fra inn- og utland vurderer mulighetene for å hente Harry Wilson i sommer.

Deriblant flere fra Premier League: Newcastle, Southampton og Brighton skal lede an kampen om signaturen hans, melder Sky Sports i ettermiddag.

KJEMPER OM OPPRYKK TIL PREMIER LEAGUE:
KJEMPER OM OPPRYKK TIL PREMIER LEAGUE:  De gode prestasjonene til Wilson har bidratt sterkt til at Derby nå skal spille opprykksfinale kommende mandag.

Tidligere denne uka ble det også rapportert om interesse fra Wolverhampton.

I tillegg vil Crystal Palace antakeligvis slenge seg med dersom Wilfried Zaha forlater Selhurst Park i sommer, hevder Sky Sports.

Samme kilde skriver at Liverpool «ønsker opp mot 25 millioner pund» for den walisiske landslagsspilleren.

Nytt utlån?

Ifølge Neil Jones hos nettstedet Goal foretrekker de røde imidlertid et nytt utlån for kommende sesong – men denne gangen altså et steg opp, til Premier League.

En mulighet kan dermed være videre spill for Derby, som med Wilson på laget nå forbereder seg til playoff-finalen mot Aston Villa på Wembley kommende mandag, der de kjemper om å slå følge med Norwich og Sheffield United opp til toppdivisjonen.

Den gode utviklingen hans på utlån – etter å tidligere ha vært den store stjerna og toppscorer på Liverpool-akademiet – vil ventelig uansett ikke fortsette på de rødes førstelag neste sesong, selv om han har høy status i klubben etter prestasjonene for U18, U23 og på utlån.

Det er grunnet mangelen på fast spilletid i angrepsrekka, med Mohamed Salah og Sadio Mané foran i køen, men han får trolig en ny pre-season med Jürgen Klopps mannskap før en avgjørelse tas.

Tysk og spansk interesse

Ifølge Sky Sports er det også flerfoldige klubber rundt om i Europa som har Wilson på radaren. De nevner tyske Augsburg, Hertha Berlin og Frankfurt, og melder at det også er snakk om flere i Spania.

Før den anvendelige angriperen med den presise venstrefoten ble sendt på utlån i fjor sommer, skrev han under på en ny langtidskontrakt med Merseyside-klubben til sommeren 2023.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]