To keepere og unge Rhian Brewster på finalebenken

Jürgen Klopp har gitt rutinen tillit til lørdagens store oppgjør, med uttatt tropp på 23 spillere.

31. mai 2019 kl 14.43 Torbjørn Flatin

Ville en eller flere unggutter få en mulighet med hele 12 spillere på benken mot Tottenham? Ville det bli tre keepere? Ville en få andre «svar» med at rutinerte spillere som kanskje har liten fremtid på Anfield ikke ble vurdert?

Nå ble Naby Keita ikke klar og som en kan si det har gjort det litt «lettere» for Jürgen Klopp.

Nå har svaret kommet, og med unntak av Rhian Brewster har Klopp valgt sine mest erfarne folk, og han har tatt med tre keepere.

En ser da for seg en benk med Mignolet og unge Kelleher som keeper-reserver, rutinerte alternativ som Moreno, Gomez og Lovren i forsvaret, usikkerhet hvem som vrakes på midtbanen selv om de offensive i Shaqiri, Oxlade-Chamberlain og Lallana nok ikke er med fra start, mens Origi og Sturridge får selskap av unge Rhian Brewster som angrepsjoker.

Brewster blir dermed den eneste tenåringen på benken.

Liverpools tropp:Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Kelleher, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]