– Vi reiser til Anfield for å vinne

Wolverhampton-kaptein Conor Coady har heiet på Liverpool siden han var liten, men på søndag lover han at gamle følelser vil bli kastet til siden.

11. mai 2019 kl 13.49 Odd Sindre Tonning

I 2005 ble Coady en del av Liverpools akademi, og steg i gradene der, helt til han nådde førstelaget. I 2012 debuterte han for Liverpools førstelag i Europa League kampen mot Anzhi. Et halvt år senere fikk han også sin debut i Premier League i Liverpools 3-1 seier over Fulham. Dette ble også scouserens eneste kamper for klubben.

Håper å ødelegge festen

På søndag står han på motsatt banehalvdel på Anfield, han kommer til å spille i oransje, ikke rødt. Men selv om han har vært livslang Liverpool-supporter kommer han ikke til å hjelpe klubben som nå kjemper om sitt første ligatrofé siden 1990.

– Vi reiser til Anfield for å vinne, det er mentaliteten vi har bygget de siste to årene. Det er en fantastisk kamp for denne klubben, sier Coady til Express & Star.

Wolves har gjort det bemerkelsesverdig bra mot topp seks motstand denne sesongen. Bare tre ganger har de tapt mot slik motstand på 13 forsøk i alle turneringer. I august holdt de Manchester City til 1-1 hjemme, mens de har slått Chelsea, Tottenham, Arsenal og Manchester United i ligaen, samt seier mot Liverpool og Manchester United i FA Cupen denne sesongen.

Dette gir spillerne troen på at det er mulig å slå Liverpool nok en gang på søndag.

Der er ingen grunn til at vi ikke kan gjøre en jobb på Anfield. Vi har spilt noen gode kamper i år, det har vært noen høydepunkt og noen nedturer. Vi har en spesiell måte å spille på og vi kommer til å holde oss til det og forhåpentligvis ende sesongen på en god måte.

Liverpool-supporter

Siden han er vokst opp i Liverpool, og har spilt for klubbens akademi i flere år, er det kanskje ikke overraskende at Conor Coady har vært Liverpool supporter fra da han vokste opp. Sannsynligvis kommer flere av kompisene hans til å se kampen på Anfield, men da fra hjemme-tribunene.

Alle kompisene mine har sesongkort på Anfield, og snakker alltid om det. Jeg heiet på Liverpool da jeg vokste opp, men spiller for Wolves nå, forteller Coady.

– Hver uke ser jeg på Liverpool og håper de vinner. Det de har gjort denne sesongen er helt utrolig. Tittelkampen har vært fantastisk.

Jeg heiet på Liverpool da jeg vokste opp, men spiller for Wolves nå.Conor Coady

Har du innspill til journalisten?
[email protected]