– Jeg liker å bevege meg mye

Roberto Firmino snakker om sin spillestil foran Brasils møte med Venezuela i Copa América, og sammenligner hvordan det er å spille for Brasil og Liverpool.

18. jun 2019 kl 13.01 Odd Sindre Tonning

Natt til onsdag møter Brasil Venezuela i den andre gruppespillkampen deres i mesterskapet. Brasil slo Bolivia 3-0 i deres åpningskamp, mens Venezuela spilte 0-0 mot Peru.

Endrer ikke spillestil

I den første kampen spilte Roberto Firmino 65 minutter, og leverte en målgivende pasning til tidligere lagkamerat, Philippe Coutinho på Brasils andre scoring. Før kampen mot Venezuela var det en positiv Firmino som møtte pressen.

– Vi har en veldig strek gruppe her. For meg kan alle sammen være i startoppstillingen. Alle er klare, og vi er godt forberedt, sa Firmino.

Dersom Brasil slår Venezuela vil de allerede være kvalifiserte for mesterskapets kvartfinale. For Firmino vil det å nå langt i mesterskapet toppe en fantastisk sesong, hvor han allerede har vunnet Champions League. Når han snakker om forskjellen på å spille for Liverpool kontra Brasil, så tror ikke Firmino at de er så store.

– Jeg liker å bevege meg mye, for å komme meg inn i kampen og skape rom for lagkameratene mine. Jeg tror det er det samme, både for Liverpool og her for Brasil. Det forandrer seg ikke, jeg er alltid konsentrert om å gjøre min jobb og hjelpe mitt lag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]