Nærmer seg ny kontrakt

Liverpool vil forlenge avtalen med Alex Oxlade-Chamberlain.

11. jun 2019 kl 19.28 Marius Rabben

Det dreier seg om å forlenge kontrakten med ett år, opplyser Sky Sports. Utvidelsen betyr at den vil strekke seg til sommeren 2023.

Nå tyder ting på at det bare er et tidsspørsmål før signeringen blir gjennomført og klubben bekrefter nyheten.

Oxlade-Chamberlain fikk som kjent sitt comeback i april etter et år ute som følge av kneskaden han pådro seg i Champions League-semifinalen mot Roma på Anfield i fjor. Før det hadde han funnet seg godt til rette, og Roma-kampen var hans 42. opptreden i Liverpool-trøye.

To innhopp og finalebenk

I slutten april returnerte han som innbytter i femmålsseieren over Huddersfield i Premier League, der han kom inn etter 73 minutter. Det øvrige innhoppet hans i 2018/19-sesongen kom mot Wolves i ligaavslutningen.

Med en utvidet benk – tolv innbyttere – i Champions League-finalen var han med i kamptroppen i Madrid.

Jürgen Klopp har gjentatte ganger skrytt av Ox sine holdninger og treningsvilje gjennom året han har vært på sidelinja, og smilet til manageren gikk omtrent trill rundt da han pratet om 25-åringen etter comebacket.

– Han er en så vidunderlig person. Han er en bedre person enn spiller, tenk deg det! Han er en veldig god spiller og som person er han fantastisk. Vi er så glade på hans vegne, sa Klopp.

Nylig ble det også kjent at Ox overtar draktnummeret til Daniel Sturridge, slik at han fra og med kommende sesong spiller med 15 på ryggen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]