VideoSlik ble spillerne ønsket velkommen på landslagssamling

Gratulantene sto i kø.

4. jun 2019 kl 22.06 Arild Skjæveland

Denne uken er det semifinaler i UEFA Nations League, og Liverpool har en rekke spillere som skal i aksjon. Xherdan Shaqiri og Sveits skal møte Portugal i morgen, mens Gini Wijnaldum og landslagskaptein Virgil van Dijk skal møte England på torsdag.

I den engelske landslagstroppen er Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez med, og skal møte igjen Danny Rose, Dele Alli, Eric Dier og Harry Kane.

Tidligere i dag møtte spillerne som spilte Champions League-finale opp på St. Georges Park National Football Centre. I en video FA har lagt ut, kan man se at Liverpool-spillerne gratuleres, og at de som var motstandere på lørdag klemmer hverandre.

Tatt imot som helter

Da Wijnaldum og Virgil møtte opp på spillerhotellet til Nederland, ble de tatt imot med helter, sang og gratulasjoner.

I en video det nederlandske fotballforbundet har lagt ut kan man se at de gratuleres av hele troppen, en dansende Memphis Depay med fortid i Manchester United, samt landslagssjef Ronald Koeman som tidligere trente Everton på andre siden av parken.

Van Dijk startet festen tidlig, og drakk øl allerede på pressekonferansen. Wijnaldum sto over og takket nei.

– Alkohol er for ferien, ikke nå, er midtbanespilleren sitert på av Algemeen Dagblad.

Sveits - Portugal spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på TV 2. Torsdag kl. 20.45 spilles Nederland - England, og sendes på samme kanal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]