– Det var helt forferdelig

James Milner var skuffet over resultatet av nattens treningskamp, men enda mer opprørt over taklingen på Larouci.

22. jul 2019 kl 02.28 Arve Vassbotten

– Det var et skuffende resultat. Selv om det er en treningskamp og resultatet ikke er så viktig i en treningskamp, så vil man aldri tape. Det er viktig i preseason å finne ut hva som fungerer og hva som må bli bedre, sa James Milner til LFCTV etter preseason-kampen mot Sevilla i Boston.

Liverpool tapte 2-1, og har dermed to strake tap på sin USA-tur. Selv om det var treningskamp spilte Sevilla til tider svært tøft og stygt, og det gikk til slutt utover Liverpools unge venstreback Yasser Larouci.

– Ikke ofte man ser røde kort i treningskamp

18-åringen ble regelrett sparket ned av Joris Gnagnon, som på sin side fikk direkte rødt kort. Det skjedde etter at en illsint Jürgen Klopp allerede i pausen var innom Sevilla-benken på vei ut i garderoben for å sørge for at motstandernes spillere roet seg ned i treningskampen.

– Det var noen forferdelige taklinger. Det var skuffende. Det er ikke ofte man ser røde kort i en treningskamp, sa Milner.

– Å taklet den unge gutten på ved kneet er jeg veldig skuffet over. Vi kan bare tenke på hva vi gjør selv, og vi gikk ikke utpå for å hevne det. Det var en vanskelig kamp for dommeren. Men når jeg ser den taklingen igjen, er det en skandale egentlig, sier Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]