– Vi vokser og blir bedre hvert år

Dejan Lovren er svært motivert for den nye sesongen etter returen til Melwood.

9. jul 2019 kl 20.39 Hans Christian Boge-Fredriksen

Med kun to døgn mellom returen til Liverpools treningsfelt og sommerens første treningskamp mot Tranmere Rovers ble Lovren spurt om han ønsker å spille noen minutter på torsdag.

– Ja, hvorfor ikke? Jeg er en fotballspiller så jeg vil spille fotball – det er det jeg har gjort hele livet så hvorfor ikke? sier han til Liverpoolfc.com.

– Må forberede oss til sesongen

Førstelagsspillerne kommer jevnlig tilbake fra ferie, og Lovren innrømmer at den første dagen var småtung.

– Som alltid var det litt hardt, men jeg er glad for at jeg er tilbake her. Ferien er over, det er på tide å starte å jobbe og komme tilbake der vi stoppet, sier midtstopperen.

– Vi må forberede oss til starten av sesongen, fordi timeplanen er ganske trang når du ser på den.

Liverpool starter sesongen med Community Shield-finale mot Manchester City på Wembley 4. august. Så venter åpningskampen i Premier League mot Norwich på Anfield 9. august, før turen går til Istandbul hvor man skal spille UEFA Super Cup-finale mot Chelsea 14. august.

– Vi vil spille for to store troféer allerede i august, så det er en fin mulighet for oss og alle supporterne verden over, sier Lovren.

– Det vil bli en intensiv periode med alle treningskampene, men det er ganske mange spillere som har jobbet med manageren her i tidligere sesonger, så vi vet hva vi kan forvente. For å bli best i Premier League eller Champions League må du jobbe hardt.

– Håper vi kan slå 97 poeng

Lovren har vært linket bort så langt i sommer, men etter returen til Melwood ser det ut som kroaten blir værende i den røde delen av Merseyside.

30-åringen har hatt nesten en måned ferie etter at han spilte sin forrige kamp for Kroatia 11. juni.

– Vi er et hardtarbeidende lag, med spillere som er profesjonelle på alle måter – i garderoben og utenfor. Alle detaljer teller, sier han

– Jeg tror at det for noen av guttene var en kort periode med ferie så de har ikke mistet formen. Når jeg jeg ser på treningen ser alle ganske bra og veltrente ut.

Med en snau måned igjen til sesongstart er Lovren svært motivert på det vi har i vente.

– Vi går igjen, steg for steg, sier Liverpools nummer seks.

– La oss fokusere på hver kamp i Premier League, på hver kamp i Champions League igjen. Det blir, som vi vet, en kamp mellom topp fire. Det er bra lag, spesielt Manchester City, så de vil nok en gang vise at de er klare.

– Men vi er også en av konkurrentene og jeg har selvtillit i dette laget siden vi vokser hvert år. Vi blir bedre hvert år, så jeg håper vi kan slå 97 poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]