– Det eneste laget som feiret mer enn oss er trolig Southampton

Det blir lite tid til restitusjon for Liverpool.

15. aug 2019 kl 16.29 Arild Skjæveland

Liverpool kommer først tilbake til Merseyside i dag, etter onsdagens Super Cup-triumf. Neste kamp er allerede på lørdag kl. 16.00, når laget reiser til sørkysten for å møte Southampton.

Den kampen ble også tema mellom de to lags managere på sidelinjen.

– Etter 90 minutter, da vi nærmet oss ferdigspilt etter ordinær tid, og Frank Lampard spurte meg «hvem skal dere møte og når i neste kamp?» svarte jeg «lørdag mot Southampton!», sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Vi må finne en måte å bli klar til den kampen.

– Southampton vil ha feiret mest

Manageren vet at han har en utfordring foran seg etter 120 minutter i Istanbul.

– Ingen ønsket ekstraomganger. Vi må bli klare igjen, og det er gaven min til spillerne - å kunne hjelpe dem med restitusjonen slik at de blir klare for kampen. La oss finne en måte å kunne vinne på lørdag, og så har vi Arsenal i vente. Begge kampene kommer til å bli veldig vanskelige, av ulike grunner, sier han.

– Det var bare ett lag som feiret mer enn oss i kveld, og det er kanskje Southampton da de så at det ikke var avgjort etter 90 minutter.

Mot Chelsea kunne de helrøde til slutt løfte troféet, selv om prestasjonen ikke var den beste.

– Vi vet at det flere ting vi må forbedre oss på. Vi kan og vil spille, men dette handlet bare om å vinne. Vi fant en måte å vinne kampen på. Det føles stort - veldig stort - og jeg er veldig glad for det.

Southampton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]