– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

17. aug 2019 kl 22.25 Arild Skjæveland

Liverpool slo Southampton 2-1 på St. Mary’s i andre serierunde. Liverpool og Arsenal, de to lagene som møtes neste helg, er foreløpig de to eneste som står med seks av seks mulige poeng i ligaen så langt. Manchester United kan klatre opp på samme poengsum dersom de slår Wolverhampton på mandag.

På pressekonferansen etter kampen var Jürgen Klopp meget fornøyd med det han hadde sett av laget sitt på sørkysten.

– Vi spilte her i fjor, og jeg husker ikke etter hvilken kamp det var, men det var vanskelig. Southampton er et godt lag. De forsvarer seg bra, og er bare vanskelige å møte, sier Klopp på pressekonferansen.

– De er gode på kontringer, godt organiserte og alt det der. I fjor lå vi under 0-1 og vant 3-1 sant? Det var veldig tøft, og i ettermiddag var det tøft igjen.

Imponert over prestasjonen

Liverpool spilte 120 minutter i Istanbul da de møtte Chelsea i Supercup-finalen på onsdag, og Klopp gjorde flere endringer på laget.

– Det handler ikke om kampen i midtuken. Jeg sa før kampen at dersom vi hadde kommet hit med to ukers forberedelse ville det være vanskelig. Så jeg likte kampen godt om jeg skal være ærlig.

– Det er ikke lov å tenk for mye på onsdag, men så klart vet jeg det, så jeg er imponert over hvor friske vi så ut, spesielt i starten. Bare hvor gode vi var, sier han.

Liverpool har nå én uke til neste kamp. Den er mot Arsenal på Anfield lørdag 24. august kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]