Lallana kan være et alternativ mot gamleklubben

Det spekuleres i om spillere som Xherdan Shaqiri og Adam Lallana kan komme inn på laget.

17. aug 2019 kl 11.50 Arild Skjæveland

Liverpool måtte spille 120 minutter mot Chelsea i onsdagens Supercup-finale. Fabinho var den spilleren som la ned flest meter på banen, og løp over 14 kilometer. Mot slutten av ekstraomgangene lå han nede med krampe - men han kom seg likevel på beina og satte et straffespark i mål noen minutter senere.

Midtbaneduoen Fabinho og Jordan Henderson spilte samtlige 120 minutter, mens James Milner og Gini Wijnaldum fikk en time hver. Mohamed Salah, Adrian, Joe Gomez og Virgil van Dijk spilte også 120 minutter i Istanbul.

Tror på endringer

James Pearce i Athletic tror at Jürgen Klopp kommer til å gjøre endringer på laget på St. Mary’s. Han tror at spillere som Xherdan Shaqiri og Adam Lallana kommer til å bli vurdert. Det sier han i et nettmøte på Athletic sine sider.

Ingen av de to har så langt vært på banen i Liverpools tre kamper denne sesongen. Lallana har blitt brukt i en dypere midtbanerolle i pre-season, og dersom han skal få spilletid vil en anta at det vil være i en slik rolle.

– Mye vil avhenge av tilstanden til spillerne, men han vil måtte gjøre endringer. Shaqiri og Lallana vil helt sikkert bli tatt med i vurderingen, skriver Pearce.

Shaqiri var svært sentral hjemme mot Southampton forrige sesong - før han noe overraskende ble tatt ut til pause.

Paul Gorst i Liverpool Echo har satt opp sitt lag, og har både Shaqiri og Lallana inne: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Lallana; Mané, Shaqiri, Firmino.

The Guardan og Evening Standard tror Liverpool vil stille med følgende lag: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Vi vil få svaret når den bekreftede lagoppstillingen kommer kl. 15.00.

Southampton - Liverpool spilles kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]