Slik gikk det med de utlånte

Rhys Williams og Ben Woodburn debuterte begge for sine nye klubber i dag, den ene fikk en betraktelig mye bedre debut enn den andre.

3. aug 2019 kl 23.26 Odd Sindre Tonning

Tre av Liverpools leiesoldater fikk spilletid på lørdag. To av dem fikk sine offisielle debuter for sine nye klubber.

Ben Woodburn

Walisiske Ben Woodburn fikk en drømmestart på sitt opphold i Oxford United, da han stod for den målgivende pasningen til Tarique Fosu, som scoret Oxfords eneste mål mot Sunderland i åpningskampen av League One.

Ledelsen beholdt de ut den første omgangen, men like etter pause fikk Sunderland straffespark, som Lynden Gooch satte i mål. Dermed endte det 1-1 mellom Sunderland og Oxford United i sesongens første kamp.

Woodburn spilte 75 minutter før Jamie Hanson erstattet ham et kvarter før kampen var slutt.

Tidligere Liverpool-spiller Cameron Brannagan ble for øvrig byttet ut fem minutter på overtid i den andre omgangen.

Rhys Williams

Kveldens andre debutant blant Liverpools utlånte spillere var Rhys Williams, men der Woodburns start på sitt opphold i en ny klubb var som en drøm, gikk det ikke like bra for Williams i Kidderminster Harriers debuten hans.

Like før pause var det nemlig Williams som var syndebukken da Kidderminster fikk straffespark imot i åpningskampen i Vanarama National North mot Leamington. Josh March var sikker fra 11-meteren, og sendte Leamington i ledelsen til pause.

Ting så lysere ut for Williams og Kidderminster i andre omgang, da de snudde kampen til 2-1, før Leamington fikk en mann utvist ti minutter før slutt. Da skulle man tro at en av opprykkskandidatene i ligaen skulle klare å hale i land seieren, men fire minutter før slutt sørget Kaiman Anderson for at poengene ble delt.

Marko Grujic

Den siste involverte av Liverpool spillere på lørdag var Marko Grujic, da han fikk spille en time for Hertha Berlin i deres treningskamp mot Crystal Palace. Da Grujic ble erstattet av Per Ciljan Skjelbred etter en time ledet Hertha 2-0, og tyskerne scoret ytterligere to ganger før kampen var over, og slo med det Premier League-laget 4-0.

Natt til søndag skal Allans Fluminense møte Internacional til den 13. runden i den brasilianske serien. Fluminense har ikke fått en ideell start på sesongen, og ligger på nedrykksplass før nattens oppgjør.

Sheyi Ojo og Rangers åpner sin sesong mot Kilmarnock i Skotsk Premiership på søndag formiddag. Kamil Grabara og Huddersfield møter Derby i Championship på mandag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]