Troppen mot NapoliAndy Robertson er med - Divock Origi er ute

Liverpool har offentliggjort sin tropp på 20 spillere.

16. sep 2019 kl 15.56 Torbjørn Flatin

Liverpool FC har bekreftet de 20 som har reist til Napoli for å spille første kamp i gruppespillet i Champions League i morgen kveld.

Av de 20 utespillerne som var på dagens trening er ungguttene Sepp van den Berg, Ki-Jana Hoever, Curtis Jones og Harvey Elliott ikke med.

Det er imidlertid Andy Robertson, som trolig har drevet med alternativ trening etter å ha fått en smell mot Newcastle på lørdag. Jürgen Klopp uttalte imidlertid etter kampen at skotten var forventet å bli klar til duellen i Italia.

I tillegg er keeperne Adrian, Andy Lonergan og Caoimhin Kelleher inkludert.

En som ikke er inkludert er imidlertid Divock Origi, som ikke er blitt spilleklar etter sitt overtråkk mot Newcastle. Naby Keita er fortsatt ute, men manager Klopp har antydet at midtbanespilleren forventes å starte med full trening igjen denne uka.

Liverpools tropp: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]