«Den nye Mané» hyller Mané

Moussa Djenepo ser opp til Liverpool-spilleren.

31. jan 2020 kl 20.58 Kenneth Baraas

I morgen møtes Liverpool og Southampton til dyst på Anfield. «The Saints» er i god form, der Danny Ings er den aller største trusselen, men morgendagens motstander har også en spiller som blir sammenlignet med selveste Sadio Mané. 

Djenepo ønsker dog ikke å høre om noen sammenligninger - i alle fall ikke ennå:

– Det vil jeg ikke si (at de er like som spillere). Sadio er en fantastisk spiller og en flott person, sier Djenepo, ifølge Liverpool Echo

– Men å sammenligne oss? Det er et stort kompliment og fint å høre, men jeg vet at jeg har masse arbeid foran meg for å komme på hans nivå, innrømmer 21-åringen. 

– Han er som en storebror, en jeg ser opp til, og jeg vet jeg må jobbe hardt for å komme på nivået hans (som spiller). 

Hyggelig møte

Sammenligningene kommer av Djenepos direkte spillestil og nese for mål, slik som Mané. Den offensive Southampton-spilleren forteller at duoen slo av en prat etter møtet på St. Mary´s tidligere i sesongen. 

– Han ønsket meg lykke til og fortalte at jeg måtte fortsette med å jobbe hardt. Han ga meg drakten sin, det var noe som gjorde meg veldig glad, sier malieren. 

– Etter kampen kom han for å finne meg i spillertunnellen, og på veldig vennlig vis så ga han meg drakten.

– Jeg hadde dessverre ikke noen drakt å gi tilbake, den jeg hadde gitt den til fansen. 

Djenepo har kun startet én av Southamptons fire siste kamper, men kan fort komme inn fra benken utover i kampen. Mané er derimot ute av kampen med skade, men det meste tyder på at senegaleseren er spilleklar igjen etter vinterpausen. 

Liverpool - Southampton spilles lørdag kl. 16:00, og vises på TV 2 Sport Premium. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]