– Et beist av en spiller, et beist av en mann - herre min hatt for en spiller

Virgil van Dijk får skryt fra uventet hold etter kampen mot Manchester United.

20. jan 2020 kl 08.25 Jens Hapnes Rege

Virgil van Dijk var en gigant i søndagens kamp mot Manchester United. Han headet tidlig inn ledermålet på hjørnespark, før han stanget unna mesteparten av farligheter når motstanderne prøvde seg. Nå får han skryt fra uventet hold.  

– Et beist av en spiller, et beist av en mann - herre min hatt for en spiller, sa tidligere United-spiller Roy Keane til Sky Sports etter kampen. 

– Han har en fantastisk vane av å være på rett sted til rett tid, la han på. 

VERDENS BESTE: Van Dijk skuler opp på illsinte United-fans etter ledermålet.

VERDENS BESTE: Van Dijk skuler opp på illsinte United-fans etter ledermålet.

Den viktigste biten i puslespillet

Keane legger også til Alisson når han skal rose Liverpools spill. Brasilianeren holdt buret rent for syvende gang på rad mot Manchester United, og leverte en fantastisk målgivende til Salahs nettkjenning som sikret seieren. Deretter imponerte han alle Liverpool-supportere da han var den første som feiret med egypteren. 

– Man tenker på forskjellen han (Van Dijk) og målvakten har gjort siden de ankom klubben. For meg var de to de siste bitene. 

– Før var Liverpool greie å se på - de scoret mange mål, men man tenkte fortsatt at de manglet en keeper og en stopper for å vinne ligaen, avslutter iren. 

Nå tyder alt på at Liverpool endelig skal greie nettopp det, å vinne ligaen, med de to granittblokkene som en bunnsolid grunnmur. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]