Gledelig skadeoppdatering fra Klopp

Manageren avslører at trio trolig vil delta i forberedelsene til United-kampen.

14. jan 2020 kl 12.26 Kenneth Baraas

Liverpool kan få en etterlengtet vitamininnsprøyting i form av Joël Matip, Dejan Lovren og Fabinho, som kan være med å avlaste slitne bein etter en hektisk periode. Trioen har vært lenge ute med skader, og vil tilføre enda mer kvalitet til en tropp som allerede er i storform. 

Jürgen Klopp forteller at samtlige trolig vil delta på treningene frem mot kampen på søndag. 

– Jeg venter til de er ute på banen og noen forteller meg at de har lov til å trene for fullt, sier Klopp.

– Det ser ut som Joël vil delta (i dag), det ser ut som Fabinho kommer en dag senere, jeg er ikke sikker. Dejan kan kanskje være med i dag han også. 

– Det betyr mye og det hjelper oss masse selvfølgelig, men vi får se hvordan det ser ut. Denne uke er veldig viktig. 

– Alle vet hvor viktig kampen mot United er, og vi vet hva alle forventer av oss i den kampen. Det vil bli en stor test, men vi skal forsøke å være klare.

Forbedringspotensiale 

Til tross for seier på en vanskelig bortebane i helga, mot Tottenham, så har det blitt påpekt fra både Klopp og spillere at det var flere punkter som Liverpool kunne gjort bedre på.

– Jeg kunne ikke vært lykkeligere over resultatet og deler av kampen, men jeg har sagt det til guttene allerede, vi vil aldri lyve for oss selv: det var deler av kampen som vi kunne gjort bedre. 

– Vi må forsikre oss om at vi lærer med en gang, og det vil vi gjøre. 

– Denne ganger var det ikke intensiteten, denne gangen var selve rytmen i laget. Jeg vet at folk skylder på ulike ting innimellom, men denne gangen var det rytmen. 

– Vi har blitt vant med kamper omtrent hver tredje dag, og nå hadde noen av spillerne ni dager. Ja, vi trener, men det er ikke samme intensiteten - vi kan ikke ha den samme på trening, og vi ønsker ikke å ha det. 

– Så, nå er vi her igjen og det er bare å fortsette. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]