Klopp drepte vinnergleden i garderoben etter Wolves-kampen

– Kampen etterlot mye rom for forbedring. Man trenger ikke ha en super fotballhjerne for å se det.

2. jan 2020 kl 08.35 Arve Vassbotten

Søndag vant Liverpool årets siste kamp, da de slo Wolverhampton 1-0. Dermed kunne Liverpool avslutte 2019 med solid ledelse på toppen av tabellen. Med to kamper mindre spilt, leder de røde nå Premier League med 10 poeng etter onsdagens kamper.

Til tross for tre nye poeng var det ikke alt som fungerte så godt mot ulvene, og det gjorde Klopp klart idet han kom i garderoben.

– Kan ikke lyve for oss selv

VAR I BRUK:
VAR I BRUK:  LIverpool fikk to VAR-sjekker med seg mot Wolves. Først med Liverpools scoring, og så en omdiskutert offside-avgjørelse på gjestenes mål.

– Jeg vet ikke nøyaktig hva guttene sa etterpå, men vi var ikke fornøyd med alle deler av spillet. Vi var glade for resultatet, men kampen etterlot mye rom for forbedring. Man trenger ikke ha en super fotballhjerne for å se det, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Umiddelbart etter kampen fortalte jeg guttene hva jeg mente vi burde gjort bedre, og det drepte kanskje vinnergleden litt.

– Jeg var veldig fornøyd med resultatet, men vi må jobbe med prestasjonen. Vi har ikke gjort det, men vi må aldri lyve til oss selv og si at alt er bra, når det ikke er det. Vi må sørge for at vi forbedrer oss, sier Klopp.

Liverpool - Sheffield United spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]