Shrewsbury har forsterket med tidligere Liverpool-back

Hentet inn Sam Hart på lån.

25. jan 2020 kl 19.44 Arild Skjæveland

Søndag kveld skal Liverpool og Shrewsbury Town møtes i FA cupens fjerde runde. Forrige fredag hentet de en tidligere Liverpool-back på lån.

Sam Hart er hentet fra Blackburn Rovers. Han spilte for Liverpool fra han var 16 år gammel, og var i klubben i fire år

– Da agenten min ringte om å dra til Liverpool var det surrealistisk. Jeg husker at jeg satt bak i en bil. Min far kjørte, og beina mine ristet fordi jeg var så nervøs. Da jeg først signerte var det Brendan, og halvannet år senere kom Jürgen. Han har ikke sett seg tilbake!, sier Hart til Shropshire Star.

Han forlot de røde for Blackburn i 2017. Han spilte blant annet sammen med Trent Alexander-Arnold på Liverpools aldersbestemte lag.

– Da jeg begynte å vise meg frem, var det Jürgen som var manager. Forhåpentligvis vil han huske meg - du vet aldri, men jeg håper det. Han er en stor karakter, og en stor mann. Han har fått mye ut av laget sitt. Folkene, trenerne og spillerne jeg spilte med var fantastiske for meg. Jeg lærte mye som andre aldri får lære. Jeg er glad for å ha spilt for dem, og forhåpentligvis har jeg lært nok til å ta neste steg.

Håper på spilletid

Hart er nå 23 år gammel, og spiller fortsatt venstreback. Han er lånt ut for resten av sesongen.

– Det er sykt. Det første treneren fortalte meg i Blackburn var at de skulle møte Liverpool neste uke, og at det vil bli fint å møte noen gamle venner. Jeg vil være klar, og forhåpentligvis får jeg spille, sier han til lokalavisen.

– Det ville vært utrolig. Jeg vokste opp da jeg spilte der, så det ville vært utrolig for meg og min familie. Jeg var der i fire år, elsket tiden min der, og lærte mye fra støtteapparatet. Jeg har mange venner der.

Han har bare fått sju kamper for Blackburn, og har de siste sesongene vært lånt ut til Rochdale og Southend.

Shrewsbury - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]