Clyne returnerer til klubben der han startet karrieren

Nathaniel Clyne signerer for Crystal Palace denne uken.

7. okt 2020 kl 12.37 Arild Skjæveland

1. juli ble Nathaniel Clyne frigitt fra Liverpool, etter at kontrakten hans gikk ut. Han spilte sin siste kamp for klubben 29. desember 2018, og stoppet på 103 kamper for de helrøde etter overgangen fra Southampton i 2015.

Clyne fikk en alvorlig skade da Liverpool skulle selge ham i fjor sommer, og har vært helt ute i kulden. Det var aldri aktuelt at han skulle forlenge på Anfield.

29-åringen har de siste ukene trent med Crystal Palace for å få karrieren tilbake på riktig spor.

Får kontrakt denne uken

Roy Hodgson utelukket ingenting da han fikk spørsmål om Clyne for tre uker siden. Da hadde han akkurat kommet til klubben, og hadde fortsatt ikke hatt noen økter med «the Eagles».

– Mye vil avgjøres av hvordan skadesituasjonen hans utvikler seg over de neste ukene, men det vil bli fint å se hvordan det går med Nathaniel. Om det er mulighet for oss å tilby ham noe, og om han er interessert å tilby oss noe, og så komme til oss, sa Hodgson på en pressekonferanse før andre serierunde.

– Vi er klare for ta ham imot og gi ham en mulighet, sa Hodgson.

Ifølge The Beautiful Game Podcast, forventes det at Clyne signerer en kontrakt med Crystal Palace de nærmeste dagene. 

Clyne er fra London, og startet karrieren sin på Palace sitt akademi i 1999. Han fikk førstelagsdebuten sin i 2008, og spilte på Selhurst Park frem til han ble solgt til Southampton etter opprykket deres i 2012. Etter tre år på St. Mary’s gikk turen videre til Liverpool for 12,5 millioner pund.

Liverpool skal møte Crystal Palace på bortebane 19. desember, og hjemme på Anfield i siste serierunde 23. mai.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]