Hevder Fabinho og Liverpool skal i samtaler om ny kontrakt

Brasilianeren har kontrakt til 2023, men Liverpool vil forlenge, ifølge journalist.

23. okt 2020 kl 20.30 Jens Bessesen

Julien Laurens i ESPN melder at Liverpool og Fabinho skal i gang med samtaler om en ny kontrakt. Bursdagsbarnet fyller 27 år i dag (fredag) og har to og et halvt år igjen av kontrakten han signerte da han ankom klubben i 2018. 

Klopp og Liverpool anser midtbanespilleren, som nå også er blitt midtstopper, for å være en så viktig del av troppen at en ny kontrakt må på plass, melder Laurens. 

Fabinho har fått mye skryt etter den imponerende forestillingen i forsvaret mot Ajax på onsdag. Brasilianeren har i løpet av to år blitt en svært viktig del av Klopps midtbane, men blir ikke mindre viktig i sin nye rolle i Virgil van Dijks skadefravær. 

– Må gjøre litt av det Virgil gjør

Etter kampen snakket han om hvordan han ser på sin nye rolle. 

– Taktisk må jeg alltid være klar for de lange ballene, og prøve å organisere laget. Det er ikke enkelt, men jeg må prøve å gjøre litt av det Virgil alltid gjør. Jeg må snakke med laget og prøve å være en leder. Jeg vil gjøre mitt beste og gjør mitt beste, og det var viktig for meg og laget å holde nullen i dag. For selvtilliten, sa han. 

– Jeg gjør mitt beste, og manageren sier til meg at jeg må snakke mer med laget og prøve å organisere. Noen ganger handler det om andreballer og om å være klar, og for å presse. Jeg prøver å ta den rollen, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]