Gode nyheter for norske TV-seereDet blir ikke pay-per-view for Premier League i Norge

TV 2 får sende alle kampene i oktober.

10. okt 2020 kl 10.45 Arild Skjæveland

I England innføres det nå PPV (pay-per-view), der supporterne må betale 15 pund for å se kampene som ikke er plukket ut for TV. Det har ført til at blant annet Liverpools hjemmekamp mot Sheffield United er flyttet fra kl. 16.00 til 21.00, uten at den sendes på vanlige TV-kanaler i England.

TV 2 kommer nå med gode nyheter. Det blir ikke pay-per-view i Norge, og norske TV-seere vil få muligheten til å se samtlige Premier League-kamper i oktober. Det skriver TV 2 sin sportsredaktør Vegard Jansen Hagen på Twitter

Det er allerede store protester mot planene i England, og supportere oppfordres til boikott. Den foreløpige planen er at systemet tas i bruk i oktober, før det revurderes på neste Premier League-møte i november.

Vi har fått denne meldingen fra Jan-Petter Dahl i TV 2:

«TV 2 fikk i går kveld beskjed om at vi får sende absolutt alle kampene fra Premier League i oktober. Det betyr at kampene som blir «pay per view» denne måneden i England, vil sendes live på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo innenfor eksisterende abonnement».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]