Liverpool Echo:Så mange som sju spillere kan komme til å forlate Liverpool i løpet av de neste tre dagene

Transferdeadline for overganger til Football League nærmer seg med stormskritt.

13. okt 2020 kl 08.29 Einar Kvande

Det er tre dager igjen før transfervinduet for overganger mellom Premier League og Football League i England stenger. Det skjer klokken 18.00 fredag 16. oktober. Liverpool Echo ser ikke bort fra at det blir hektisk aktivitet for Liverpools del de kommende dagene, og spår at troppen vil trimmes gjennom en rekke avganger.

Den mest etablerte av spillerne som er aktuelle for salg eller utlån til lavere divisjoner er Harry Wilson. 23-åringen var ønsket i Burnley i september, men Liverpool syntes budet fra Lancashire-klubben ble for lavt. Wilson tilbragte forrige sesong på lån hos Bournemouth i Premier League, men kan nå måtte finne seg i spill på et lavere nivå, da fortrinnsvis for en Championship-klubb. Waliseren er ønsket i en rekke klubber.

Ben Woodburn er en annen ung walisisk landslagsspiller som sliter med å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen i Liverpool. 20-åringen var utlånt til Oxford forrige sesong, og har denne høsten vært linket til Hull i League One.

Nathaniel Phillips har heller ingen fremtid i Liverpool. 23-åringen har vært linket til en permanent overgang til Bristol City, og klubber som Reading, Swansea og Nottingham Forest har også vist interesse for midtstopperen. 

Sepp van den Berg har hatt beilere både fra Eredivisie, 2. Bundesliga og lavere divisjoner i England. 18-åringen har imponert for Liverpools U21-lag, og er aktuell for et utlån denne uken.

Herbie Kane er en spiller som Liverpool kan komme til å selge før fredagens deadline. 21-åringen var utlånt til Hull forrige sesong, og tigrene skal igjen vise interesse for midtbanespilleren som var utlånt til Doncaster i 2018/19-sesongen.

Yasser Larouci var i utgangspunktet en ung venstreback som Jürgen Klopp ønsket å satse på, men så valgte 19-åringen å takke nei til en ny kontrakt med Anfield-klubben i sommer. Siden tenåringen nå har under ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, vil han bli forsøkt solgt. Norwich skal være interesserte, da de trenger en venstreback etter at de lot Jamal Lewis gå til Newcastle. 

En rekke Championship-klubber linkes til spissen Liam Millar. Stoke, Queens Park Rangers, Blackburn og Rotherham skal stå på den listen. 21-åringen har vært utlånt til Kilmarnock i Skottland de siste to sesongene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]