Irland-spiller smittet foran privatlandskamp mot England

Caoimhin Kellehers lagkamerat i Irland-troppen har fått påvist koronasmitte dagen før privatlandskampen mot England.

11. nov 2020 kl 14.15 Jens Bessesen

Miguel Delaney i Independent melder på Twitter at Irlands Callum Robinson har testet positivt for Covid-19. West Bromwich-spilleren er nå ute av landslagstroppen og må i isolasjon. Liverpools Caoimhin Kelleher er i den irske troppen. 

Irland skal møte England på Wembley til privatlandskamp torsdag kveld. 

Det har blitt rettet mye kritikk mot at det spilles privatlandskamper midt i en pandemi, og når kampprogrammet til spillerne er på sitt tetteste noensinne. Av smittevernhensyn har Norge bestemt seg for å avlyse kveldens kamp mot Israel. 

Danmark, som er inne i en krise med den nye varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink til mennesker, skal møte Sverige onsdag kveld. En rekke spillere, i tillegg til landslagstrenerne til begge lag, er ikke med til kampen som følge av blant annet karantene, koronasmitte eller innreiseregler. Ifølge TV 2 må danskene stille med sin femtekeeper til treningskampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]