Klopp glad for at 2020 snart er over: – 2020 hadde et høydepunkt, at vi vant Premier League

Jürgen Klopp gleder seg over at laget kan avslutte året på topp, men tenker på mer enn fotball for det kommende 2021.

31. des 2020 kl 14.58Øystein Tronstad

– 2020 hadde et høydepunkt, at vi vant Premier League, ellers var det mange utfordringer. Vi vil møte flere i løpet av livet, men jeg er ganske glad for at 2020 straks er over, sier Jürgen Klopp når han oppsummerer etter årets siste kamp.

– Det er ikke et år jeg vil tenke mye på i fremtiden, utover det at vi ble mestre.

«Endelig», er definitivt et ord som kunne beskrive 2020 for Liverpools trofaste supporterne, men utover det har ikke året vært preget av lyspunkter for verden.

Nyttårsønske

– Jeg er 53 nå, og de siste 30 årene har mitt nyttårsønske alltid vært at familien min skal beholde helsa. Aldri har det hatt større overbevisning enn dette året, for det er alt jeg er bekymret for, sier tyskeren som var skuffet over at man ikke klarte å omsette mulighetene på onsdag.

Samtidig var han fornøyd med reaksjonen fra spillerne sine og ser fremover.

– Alle de andre problemene kan løses, men dette som skjedde i 2020 er en ny erfaring for oss alle. Jeg trengte det ikke, vi alle fikk oppleve det, og nå må vi håndtere det. Vi må være disiplinerte. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]