Angrer på at han signerte for Liverpool

Herbie Kane, som ble solgt til Barnsley i oktober, sier han angrer på at han signerte for Liverpool i 2015.

16. des 2020 kl 17.47Jens Bessesen

Liverpool hentet Kane fra Bristol City i 2015, men midtbanespilleren klarte aldri å spille seg inn på laget til Jürgen Klopp. Han fikk bare to kamper for Liverpool, begge i forrige sesongs ligacup. 

Etter utlån i Doncaster og Hull ble han i oktober solgt til Championship-klubben Barnsley, der han for det meste har blitt brukt som innbytter denne sesongen. 

Som å bli valgt sist i gymtimen

I et intervju i Barnsleys kampprogram snakker Kane ut om tiden i Liverpool, og 22-åringen sier han angrer på at han signerte for de helrøde i 2015. 

– Det er ikke noe jeg har sett tilbake på før, men når jeg tenker meg om, ville jeg nok blitt i Bristol City om jeg fikk samme valg igjen, sier han i kampprogrammet, gjengitt av Liverpool Echo

Han sier tiden i Liverpool ikke ble som han drømte om.

– Du blir lovet mye når de prøver å signere deg, men det ble aldri noe av det. Men sånn kan fotball være, sier Kane og sammenlikner tiden i Liverpool som følelsen av å bli valgt sist i gymtimen som barn. 

– Så det var ikke den beste tiden for meg, men det var en verdifull erfaring, og uten den ville jeg nok ikke vært her i Barnsley, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]