– Det var en vanskelig tid

Takumi Minamino innrømmer at starten på Liverpool-karrieren ikke var enkel.

26. des 2020 kl 21.14Jens Bessesen

– Jeg fikk mye støtte av manageren og støtteapparatet, og takket være dem kom jeg gjennom lockdown. Det var en vanskelig tid, men jeg fikk støtte av mange og derfor synes jeg Liverpool FC består av en flott gruppe mennesker, sier Takumi Minamino til liverpoolfc.com

Japaneren scoret sitt første Premier League-mål i sjumålsseieren over Crystal Palace og fikk seg en etterlengtet opptur. Nå ser han fram til forhåpentligvis mer spilletid og flere trofeer. Første test er mot West Bromwich på Anfield tredje juledag.

Håper på mer spilletid

Der har ikke Liverpool tapt en ligakamp siden april 2017. 

– Når vi spiller på Anfield føler vi alltid at vi kan vinne. Jeg vet ikke hvorfor. Stadionet gir oss krefter, og det er trist at vi ikke kan ha flere fans inne. Jeg håper de kan komme tilbake så fort som mulig, sier han. 

Minamino ser fram til at det tette kampprogrammet fortsetter da det gir bedre muligheter for spilletid. Han håpe nå Liverpool kan fortsette den gode formen, og 25-åringen lover å bidra.

– Vi kommer ikke til å slappe av, men heller fokusere på å forbli på tabelltopp resten av sesongen. Personlig gir jeg alltid 120 prosent når jeg spiller kamper, og laget vil vinne så mange trofeer som mulig, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]