Håper at Robertson og Henderson blir spilleklare mot Wolverhampton

Nok en gang fikk Liverpool skadebekymringer etter en kamp.

2. des 2020 kl 16.32Arild Skjæveland

Det går knapt en kamp denne sesongen der skader ikke er tema. Før møtet med Ajax tirsdag kveld kom meldingen om at Alisson Becker hadde et problem med hamstringen, og kan miste de neste 10-14 dagene.

Andy Robertson har spilt veldig mye denne sesongen. I førsteomgangen på Anfield måtte han sette seg ned og bli bandasjert.

– Robbo fikk en skikkelig smell i ankelen i førsteomgang. Han måtte teipes opp, og måtte igjen teipes i pausen, fortalte Jürgen Klopp på pressekonferansen sin etter kampen

Også Jordan Henderson fikk seg en smell. Matt Critchley, som så kampen fra tribunen, rapporterte på Twitter at Jürgen Klopp og fysioterapeut Chris Morgan hadde en lang diskusjon om kapteinen. «Det virker som de er desperate for å beholde ham på banen, men vet at han ikke er klar for 90 minutter», skrev Critchley midtveis i førsteomgangen

Klopp bekreftet bekymringene etter kampen.

– Hendo fikk en skikkelig trykk i ryggen, sa Klopp.

Håper å ha begge klare til søndag

Jürgen vil trolig ha sin pressekonferanse foran søndagens kamp mot Wolverhampton på fredag, og vil da komme med en oppdatering på skadesituasjonen til venstrebacken og kapteinen.

Trent Alexander-Arnold og Naby Keita er to andre spillere som skal ha vært nære, men som ikke rakk å bli spilleklare mot Ajax.

Klopp var ikke pessimistisk på vegne av Robertson og Henderson på pressekonferansen.

– Nå har vi to dager mer enn det vi hadde i forrige uke før den neste kampen. Jeg vet ikke. Slikt som dette viser seg ofte litt annerledes dagen etter, svarte Klopp.

– For øyeblikket er jeg ganske positiv rundt det, men jeg vet ikke. Det er et problem for de neste dagene, og ikke for i kveld, svarte Klopp.

Etter kampen sa Klopp at Alexander-Arnold testet positivt for Covid-19 tidligere i sesongen. Det har aldri tidligere blitt bekreftet. Han mistet treningsleiren til Østerrike i pre-season og Community Shield. 

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 20.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]