– Jeg er utrolig stolt

Drømmen gikk i oppfyllelse for Trent Alexander-Arnold.

9. des 2020 kl 23.48Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold har drømt om å lede Liverpool som kaptein siden han var en neve stor. I Champions League-kampen mot Midtjylland gikk drømmen i oppfyllelse for den 22 år gamle scouseren.

Alexander-Arnold bar kapteinsbindet fra start av, og ga det ikke fra seg før Jordan Henderson ble byttet inn etter 61 minutter.

– Jeg er utrolig stolt, og jeg må takke manageren og staben som valgte meg som kaptein i denne kampen. Det var et stort øyeblikk for meg. Jeg kommer til å huske denne kampen som et godt minne. Kampen der jeg fikk være Liverpool-kaptein for første gang, sa høyrebacken til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

– Dette har alltid vært drømmen min. Det er alltid spesielt å spille i Champions League, og jeg er utrolig stolt over å ha ledet laget som kaptein i en slik kamp. Det var nytt for meg. Det føltes veldig spesielt der ute på banen.

Alexander-Arnold prøvde å holde på hemmelighten så godt som han kunne, men han fortalte det likevel til noen få personer før det ble offentlig kjent at han skulle være lagets kaptein.

– Jeg ønsket ikke å gjøre noe stort nummer ut av det, men jeg fortalte det til noen få. Jeg forsøkte å fokusere på kampen. De som trengte å få vite det, fikk vite det. Det var et stolt øyeblikk for familien min.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]