Klopp hevder han ikke ante noe om Manés måltørke

Jürgen Klopp sa under dagens pressekonferanse at han ikke ante noe om at Sadio Mané bare har scoret en gang på sine ti siste kamper.

24. des 2020 kl 14.51Einar Kvande

Sadio Manés mål mot Crystal Palace var senegaleserens første scoring på 10 kamper. Det hadde imidlertid manager Jürgen Klopp ikke fått med seg.

– Jeg hadde ingen anelske om dette! Ærlig talt ville jeg ha tapt alt dersom jeg hadde veddet på hvor mange mål Sadio Mané har scoret på sine ti siste kamper. Dersom jeg hadde fått alternativer ville ett mål ha vært det siste alternativet jeg hadde valgt, sa Klopp til pressekorpset.

– Jeg hadde ingen anelse om at han bare hadde scoret ett mål. For noen sekunder siden snakket vi om at vi har den beste målforskjellen i ligaen, og så får jeg vite at en av våre beste spillere, en av de beste spillerne i verden, ikke har scoret på en stund. Hvem bryr seg?

Klopp fortsatte med å fortelle pressekorpset hvilken god spiller Mané er, og hva han bidrar med for laget selv om han ikke tegner seg på scoringslisten.

– Han spiller eksepsjonelt bra. Han er i veldig god form, og er utrolig vanskelig å forsvare seg mot.

– Dersom Sadio har ballen må motstanderen sette to eller tre spillere på ham, og det åpner opp masse rom for oss, så dette bekymrer meg ikke.

– Det er selvsagt veldig viktig for spillerne å score mål. Bobby likte det når han scoret for to uker siden. Vi har snakket om ham siden den gang, og nå har han scoret tre eller fire mål.

– Så dersom Sadio starter å score mål igjen, har jeg absolutt ingen problemer med det, avsluttet Klopp med et glis.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]