– Kneskader er alltid kompliserte, og du kan ikke forhaste deg

Diogo Jota håper å være tilbake på fotballbanen så raskt som mulig etter kneskaden, men kommer ikke til å ta noen snarveier på veien tilbake fra skaden han fikk mot Midtjylland.

18. des 2020 kl 16.47Einar Kvande

I kampen mot Midtjylland i Danmark fikk Diogo Jota en leddbåndskade i kneet, noe som betyr at portugiseren trolig ikke er tilbake på banen før vi skriver februar måned.

Angriperen, som har scoret ni mål på sine 17 første kamper for Liverpool, synes det er frustrerende å måtte se lagkameratene boltre seg ute på gressmatta uten at han selv kan være med å spille ball.

Portugiseren har stått over de to siste kampene, mot Fulham og Tottenham, og ser allerede nå frem til å komme i spill igjen.

– Det er ikke lett når du må støtte laget fra utsiden. Du må gjennom de samme lidelsene som en fan, da det ikke er noen verdens ting du kan gjøre for å hjelpe laget ute på banen, sier Jota til Liverpoolfc.com.

– Jeg gjør alt jeg kan for å komme tilbake så raskt som mulig. Det går bra med meg, men kneskader er alltid kompliserte, og du kan ikke forhaste deg. Men det går fremover, og jeg satser på å være tilbake på banen så fort som mulig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]