Goal:Liverpool vil tilby Salah en ny kontrakt

Liverpool vil beholde sin toppscorer og kommer utvilsomt til å legge ny kontrakt på bordet, melder Goal.

22. des 2020 kl 09.43Jens Bessesen

Det har vært flere spekulasjoner etter Mohamed Salahs intervju med den spanske avisen AS, der han blant annet ble spurt om Real Madrid og Barcelona, og ikke ville utelukke noe.

– Det er et vanskelig spørsmål, og akkurat nå kan jeg si at alt ligger i hendene til klubben, svarte Salah da han ble spurt om hvor lenge han ser for seg at han blir værende i Liverpool.

Vil få ny kontrakt

Salah fikk også fram sin misnøye ved at han ikke ble valgt til kaptein i Champions League-oppgjøret mot Midtjylland, og senere gikk også hans gode venn Mohamed Aboutrika ut og sa at Salah ikke er lykkelig i Liverpool. Intervjuet med Aboutrika må likevel tas med en klype salt, og det ser det ut til at også Liverpool vil gjøre.

Ifølge Neil Jones i Goal er det ingen tvil om at Liverpool kommer til å tilby Mohamed Salah en ny kontrakt.

Salahs nåværende kontrakt utløper i 2023 og er ifølge Goal verdt 200.000 pund i uka. Egypteren fyller 29 år neste sommer, og vet at den neste kontrakten blir av det lukrative slaget. Han vet også at han har beundrere i både PSG, Barcelona og Real Madrid, men Premier Leagues toppscorer uttalte også at han ønsker å bli på Anfield for å slette alle rekorder før han en dag forlater klubben.

The Times peker for øvrig på et annet moment som gjør en overgang til de spanske gigantene usannsynlig. Verken Barcelona eller Real Madrid har råd til Salah. Det ser ut som Lionel Messi velger å bli hos førstnevnte, mens Real Madrid trolig heller vil gå for den seks år yngre Kylian Mbappé om de skulle grave fram noen midler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]